Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kivágás beillesztés hiba?

Kivágás beillesztés hiba?

Figyelt kérdés

Kaptam egy külső vinyót arra akartam átpakolni a cuccaim. Mivel elég öreg a gépem van minden baja és a sima másolás beillesztésbe belefagy a rendszer (ujra kell indítani) ezért a kivágásossal akartam a képeket áttenni. De sajna itt is lefagyott és a kiindulási mappából eltűntek a képek a másikba meg nem ment át még egy se.

Ezz vissza lehet hozni valahogy?

Mert amikor simán kitörlök valamit a lomtárból is azt vissza tudom csak azt nem hogy ha így vész el lehet e.

10 év képei családi album kár lenne érte :'(

2019. nov. 24. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miből gondoltad, hogy ha a másolásba belefagy a gép, akkor a kivágás működni fog. A Recuva nevű programmal próbálkozhatsz, néhányat talán vissza tudsz szerezni. De ha használtad azóta a gépet, akkor az eredmény elég kétséges.
2019. nov. 24. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy első írta. Ha gondot okoz a gépednek a másolás akkor nagy merészség a kivágással kísérletezni, hiszen a törlés menni fog de a másolásnem ahogy előtte sem ment!!!

GetDataBack...

2019. nov. 24. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!