Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban hogyan lehet egy...

C#-ban hogyan lehet egy resource-t kimásolni a merevlemezre?

Figyelt kérdés

Van egy .bat fájlom a resource-ok között. Ki akarom másolni a merevlemezre, de valami miatt nem sikerül (Admin módban futtattam) . Eddig így áll a kód:

yfile = Properties.Resources.ResourceManager.GetObject("chrome64", Properties.Resources.Culture);

String filename = Convert.ToString(myfile);

byte[] copyfile = Encoding.UTF8.GetBytes(filename);

System.IO.File.WriteAllBytes(@"C:\Program Files\StackInstaller\InstallerScripts\" + "chrome64"+ ".bat", copyfile);

Azért van a chrome64 különszedve, mivel ezt később egy funkcióban fogom felhasználni. Több, mint 10 órát öltem bele eddig. Külön kérésre az .exe fájlt elküldöm.

2016. júl. 19. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Amit te csinálsz:

lékéred resourceból ami jöbb esetben byte[]-öt vagy streamet ad vissza.

Erre hívsz gyakorlatilag egy ToString-éet (Convert.ToString()).... itt veszted el az adatot, a filename-ben már csak egy string lesz, ami alap esetben a típusának a neve, kb "byte[]" vagy "xxx.xStream"

Ezt újra byte[]-é alakítod.

Tehát a bat fájlodba ez fog kerülni...

Hogy hol a hiba? Sztem az első sor után az egész rossz, mért alakítgatod szöveggé?

2016. júl. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!