Már nagyjából 2 éve használok WINDOWS 7-et! Olyan problémába ütköztem már második alkalommal, hogy az egérrel történő "másolás - beillesztés" "kivágás - beillesztés" egy idő után instabillá válik. De miért?
Sziasztok!
Arról van szó, konkrétabban, hogy kb egy hónapja telepítettem újra a win 7-em, mert ugyanebbe a problémába ütköztem.
Ezelőtt majd egy évig hibamentes volt, de aztán az a hiba jelentkezett, hogy 2-4X kell valamit, pl egy szöveget a neten másolnom,vagy kivágnom és beillesztenem az EGÉRREL, mire hajlandó valóban megtenni amit szeretnék.
( Szürke marad a beillesztés lehetőségem!! )
Szóval újraraktam a gépet, jó is lett rögtön, egy hónapig tünetmentes is volt,de egyik napról a másikra már megint ezt játsza velem.
Interneten és a jegyzettömben is ugyan ezt produkálja.
a CTRL+C CTRL+X billentyűműveletnél tökéletesen működik a másolás,kivágás,beillesztés elsőre.
Amiket próbáltam már a hiba kijavításában: Másik usb portba dugtam az egeret, (eredménytelenül) az egeret kipróbáltam másik gépnél, és ott kapásból másolt,kivágott,beillesztett.
Tehát az egér hibamentes...
Minden mást tökéletesen lehet az egérrel végezni,bármi más műveletnél nem mutatkozik,hogy az egérnek valami baja lenne......
Akkor meg még is mit lehet tenni???
Ötletek?
Előre is köszi a válaszokat.
"Tehát az egér hibamentes"
Azért próbáld csak ki másik egérrel, bár elég alaposan körbejártad az egeret de még mindig lehet rossz. Lehet a másik gépen is produkálta volna, csak ott nem tesztelted olyan huzamos ideig mint a sajátodon.
Ha nem egér akkor memóriakezelés gond, pl. hibás driver vagy egyáltalán nincs fenn driver.
Köszi a válaszod.
Akárhol próbálom ezeket a műveleteket olyan, mintha elfelejtené a gép, hogy mit is akartam.
A total commanderben is ugyan ez a helyzet....
Most próbáltam ki egy másik optikai usb-s egérrel és ugyan ezt csinálja,ha másik portba dugom is!!
Hát nem értem!
Helyesen telepíti föl,semmi hiba nincs,és a legújabb eszközillesztő szoftver van az egérnek,ha frissíteni próbálom.
Még egy hónap sem telt el azóta,hogy telepítettem a gépet.
Vírusom sincs!
Még is mit lehet tenni ilyenkor?
Az a baj,hogy minden fent van,a vga driver,ami egy ATI HD 5600-as,
a chipset pedig jó, mert néztem mindent az eszközkezelőben,és mindent fölismer a gép.Semmi nincs felkiáltó jelezve.
Ettöl még lehet elavult, ellenőrizd milyen chipset és telepitsd az utolsó kiadott drivert. Videókártyánál szintén.
Laptop ez vagy asztali gép?
Everestel nem kell frissiteni, abból csak kinyered az információt miböl mi van a gépben. Ezek után elmész a chipsetgyártó oldalára és levadászod az operációs rendszerednek megfelelőt.
Fordulhatsz közvertlen az alaplap gyártóhoz is, de ott jellemzöen jóval régebbi drivereket találsz, bár lehet már az is megoldja ha eddig nem került rá ilyen.
A bios frissitését hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!