Már nagyjából 2 éve használok WINDOWS 7-et! Olyan problémába ütköztem már második alkalommal, hogy az egérrel történő "másolás - beillesztés" "kivágás - beillesztés" egy idő után instabillá válik. De miért?
Sziasztok!
Arról van szó, konkrétabban, hogy kb egy hónapja telepítettem újra a win 7-em, mert ugyanebbe a problémába ütköztem.
Ezelőtt majd egy évig hibamentes volt, de aztán az a hiba jelentkezett, hogy 2-4X kell valamit, pl egy szöveget a neten másolnom,vagy kivágnom és beillesztenem az EGÉRREL, mire hajlandó valóban megtenni amit szeretnék.
( Szürke marad a beillesztés lehetőségem!! )
Szóval újraraktam a gépet, jó is lett rögtön, egy hónapig tünetmentes is volt,de egyik napról a másikra már megint ezt játsza velem.
Interneten és a jegyzettömben is ugyan ezt produkálja.
a CTRL+C CTRL+X billentyűműveletnél tökéletesen működik a másolás,kivágás,beillesztés elsőre.
Amiket próbáltam már a hiba kijavításában: Másik usb portba dugtam az egeret, (eredménytelenül) az egeret kipróbáltam másik gépnél, és ott kapásból másolt,kivágott,beillesztett.
Tehát az egér hibamentes...
Minden mást tökéletesen lehet az egérrel végezni,bármi más műveletnél nem mutatkozik,hogy az egérnek valami baja lenne......
Akkor meg még is mit lehet tenni???
Ötletek?
Előre is köszi a válaszokat.
Everestnél egyszerübbet nem találsz, de mint mondtam az everestes linkeket felesleges követni. Neked csak annyi kell hogy kiolvasd belőle az alaplapod pontos nevét, ez alapján már megtalálod a gyártó támogatási oldalát.
Az alaplap gyártója minden bizonnyal kinál extra support progit, ami megkeresi és le is tölti neked a friss drivert, de ehhez megincsak kellene tudni milyen lap van a gépben. Ráadásul azért hogy félévente egyszer találjon valami frissitést felesleges egy ilyen programnak állandóan futnia.
Nos hát mostmár kezdem földhözvágni magam!!!
Chipset,vga driver stb a leges legújabbra frissítve,és a hiba csak fönnál!!!
hát nem igaz!!
ugyan úgy szórakozik.
Újra is volt indítva a gép pedig!
Szedtem le egy progit,ami automatikusan megkereste nekem a legújabb drivert,letöltöttem,telepítettem,és minden ugyan olyan sz@r!
mit csináljak mostmár?
Win update engedélyezve?
Másik - mondjuk alap - bööngészőnél is jeletkezik?
Biztonsági szoftvereket ha lekapcsolod (több is lehet) akkor is jelentkezik a hiba?
Ilyenkor cpu és memóriaterhelés a feladatkezelőben nem magas?
Bármilyen extra program (jellemzően böngészőpluginok ilyenek) vagy jobb gombos menübe beépülő extra telepitve? Ilyen is okozhatja.
Ööööööö.....
Win update nincs engedélyezve direkt letiltottam még akkor, amikor föltelepítettem, ez eddig is így volt, sosem engedtem.
Nem csak a böngészőknél fordul elő ez a hiba, hanem ha pl a Total Commanderben,alap fájlkezelőben is ha másolok,kivágok,beillesztek,ugyan úgy elfelejti,és többszöri próbálkozásra sikerül csak.
A biztonság csak a nod 32 van,próbáltam letiltva is.
A tűzfalat tiltva is próbáltam,és azt is átnéztem.
RAM ÉS CPU használat teljesen elenyésző,
3GB RAM, emellé használom a RAM tisztítót,
CPU INTEL DUAL CORE 2,4GHz,
Vidikari: ATI HD 5600 512MB ,
HDD egyik partíció sincs megtelve!
Tehát semmiféle megterhelésnek nincs kitéve a gép.
Böngésző pluginjaim nincsenek,nem is szoktam engedni,de ha volt is mindig töröltem!
Feladatkezelő értékei akkor érdekesek mikor épp ez a müvelet zajlik.
Win update hiánya okozhatja, memória törlő csodaprogi okozhatja (és semmi létjogosultsága egy ilyen rendszeren).
red4me!!!
Megvaaan!!!! :) :) :) :)
A ram tisztítóm!! ------> DEEP RAM !!!
az ADVANCED SYSTEM CARE mellékprogija okozta!!!
ÓHHH, NAGYON SZÉPEN KÖSZI!!!!!!
Sosem gondoltam volna,hogy ezt okozhatja!!
De megvan!! :)
Köszönöm a fáradozásod! :) :) :) A legjobbakat neked!!!
Csáó
Igen, előszeretettel törlik a vágólap tartalmát is amivel felszabaditanak egy ezreléknyi helyett, igy 0% gyorsulást érnek el és végtelen számú problémát okoznak.
Ez egy jó üzlet, de legalább ahogy igérte helyet felszabadit, végülis nem hazudik.
Csak tudnám miért kéne a memóriát törölgetni, épp az a szerepe hogy legyen benne adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!