Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Haverom gépét újraraktam de...

Haverom gépét újraraktam de nincs rajta internet és a WLAN 2. 0 USB drivert meg az ethernet-vezérlő drivert se tudja felrakni mivel nincs rajta internet, és hiába dugom be az etherner kábelt is azzal se látja még csak a hálózatot sem, mi a baj?

Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 18:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Egy TP-LINK TL-WN722N usb-s wireless adaptert használ de amint bedugom a gépbe nem ismeri fel vagy ha igen akkor nem tudja felrakni a drivert
2019. nov. 19. 18:38
 2/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Minek nyúlsz más gépéhez, ha nem értesz hozzá? :D

Letöltöd egy működő gépen a szükséges drivereket. Pen drive -on átviszed, majd feltelepíted. Dióhéjban ennyi.

2019. nov. 19. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Értek hozzá, nagyon is, és leszedtem a szükséges drivereket a másik gépről de akkor sem ismeri fel ezt a okádék szar usb-s adaptert meg az otthoni hálózatomat sem
2019. nov. 19. 18:48
 4/8 A kérdező kommentje:
2019. nov. 19. 18:50
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Akkor marad a klasszikus módszer, írd ki CD -re, DVD -re a drivereket.

Vagy Live Linux -al beboot -olsz. És ott másolod a vinyóra a drivert.

Ha ez sem megy, még mindig kiszedheted a vinyót. Rákötöd másik gépre. És azzal másolod fel.

2019. nov. 19. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor ott valami driver probléma van, nem jó verziójú drivert szedtél le/nem jól telepítetted. Azaz nem értesz hozzá.
2019. nov. 19. 21:50
 7/8 P.O.C. ***** válasza:
100%

Az előbb félre értettelek, azt hittem már a drivereket sem tudod a gépre juttatni.

Nem csak a gyártót kell nézni, hanem a hardver verziót is.

Csak ez a típus három féle hardver verzióval volt forgalmamban, mindegyiknél más-más vezérlő chipet használtak:

[link]

Nézd meg a címkén melyik az és aszerint szedd le a drivert.

Ha a telepítője nem működik vagy nincs is neki. Telepítsd fel eszközkezelőből:

[link]

2019. nov. 20. 05:16
 8/8 Shaddark ***** válasza:
Ha "gépszereléssel" foglalkozol érdemes beszerezned egy 1-2 ezer forintos usb-s wifi adaptert, ezzel tudsz netet csinálni mindenhol ahol még nincs és le tudod tölteni a drivereket is az alaplap/laptop gyártójától.
2019. nov. 20. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!