Ha nincs fedezet a megadott bankkártyán (netes vásárlásra szánt virtuális kártya), amikor a következő havi előfizetési díjat vonná le az Apple az iCloud tárhelyelőfizetésre, mi történik azokkal az adatokkal, amik már a tárhelyen tárolva voltak?
Figyelt kérdés
Tehát virtuális kártyával vettem 50G tárhelyet az iCloud-on, majd jövő hónapban nem tudja levonni az Apple a pénzt, nekem meg ott vannak az adataim. Vajon törlik? Vagy tárolják valameddig, és ha újra fizetek, visszakapom egy ideig még? Fura, hogy nem találok erről infót a neten... Köszi előre is bárkinek!2019. nov. 2. 14:47
1/5 anonim válasza:
"Ha kisebb tárhelycsomagra vált, vagy lemondja a tárhelycsomagot, és az iCloudban tárolt tartalmak mérete túllépi a rendelkezésre álló tárhely méretét, akkor néhány adat nem töltődik fel az iCloudba. "
"Ha elfogy az iCloud-tárhelye, akkor nem készül biztonsági mentés a készülékéről az iCloudba, az új fényképek és videók nem töltődnek fel az iCloud Fotókba, valamint az iCloud Drive, a többi iCloudos alkalmazás és az SMS-ek nem szinkronizálódnak a készülékein. Ezenkívül nem tud majd üzeneteket küldeni és fogadni iCloudos e-mail-címével."
2/5 A kérdező kommentje:
Ezeket en is megtalaltam, és lehet, hogy szovegertesi problemaim vannak, de szamomra nem adja meg a valaszt a kerdesemre. Azert koszonom!
2019. nov. 3. 06:58
3/5 anonim válasza:
Angolul kerestem rá a konkrét kérdésre, de több fórumon is ezeket a linkeket adták meg válaszként. Én úgy értelmeztem, hogy mindaddig amíg a limiten felül vagy, a felsorolt dolgok nem szinkronizálódnak, a szolgáltatás felfüggesztésre kerül. Így kénytelen vagy legalább annyi dolgot törölni, hogy az ingyenes limitben maradj.
4/5 anonim válasza:
A félelmed az, hogy törlik-e az adataidat. A szikronizálás megszűnik, de az adatokat nem törlik egy ideig. Törölni fogják, ha nem fizetsz (javaslom, fizess, amint van lóvéd), de mielőtt törölnének bármit is, előtte küldeni fognak figyelmeztető üzenetet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. nov. 6. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!