Az alacsony verziószámú Android miatt nem működik a WiFi-s konektor?
Figyelt kérdés
Rendelten egy okos telefonról WiFi kapcsolattal távoltól vezérelhető konnektort. Sajnos a leírásában szereplő KT Smart applikációval nem tudok kapcsolatot létesíteni, nem ismeri föl stb. tehát jelenleg nem tudom használni. Okozhatja a hibát: a telefonon 4.4.2 Android fut. Próbálkozzak másik appp-pal ? Javaslat?2019. okt. 1. 20:08
1/3 anonim válasza:
"nem ismeri föl stb"
Részletesebben???
2/3 A kérdező kommentje:
Az "S" betűs Elektronika által forgalmazott Smart Socket. Kevés hozzáértésemmel végigmentem a beállítások lépésein, de nem regisztrálta az e-mail címet (gondolom ez a router kapcsolat miatt szükséges (?) adatmegőrzés miatt (?) ) és nem lehetett a Ki - Be kapcsolást vezérelni. Csak erre az egy vezérlésre lenne szükségem. Ma de. kaptam egy javaslatot: én ...@freemail.hu levelezőre próbáltam a regelést. Regeljeg ....@gmail.com-ra. Úgy néz ki ez bejön, most a további beállításokat próbálom, mert a kezelési eléggé szegényes (számomra) de lehet nálam van a hiba. Ha nem jön össze jelentkezem.
2019. okt. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!