Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek a...

Milyen laptopot vegyek a harmadikos gyerekemnek?

Figyelt kérdés
Kislányom harmadikos és szeretne egy laptopot. Csak nem tudom milyet érdemes venni egy gyereknek. Árban se engedhetem meg magamnak hogy túl drága legyen. Ismerősöm ajánlotta vegyek használtan. De én kicsit tartok az olyantol. Na meg ha vennék is használtan honnan lenne érdemes?

2019. szept. 25. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a keret?
2019. szept. 25. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Mire használná? Mert lehet kapni 70 ezer forint körül már korrekt használt gépeket amik régen üzleti szériás gépek voltak, tehát megbízhatóak. Az eredeti értékük 300 ezer forint körül volt vagy több.. Megbízhatóbbak, mint az új gépek ilyen alsó kategóriában.
2019. szept. 25. 18:42
 3/9 A kérdező kommentje:
A keret max 40 ezer forint. Játékra,youtubozni használná. Mesenézésre.
2019. szept. 25. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Inkább várjatok vele karácsonyig és gyűjtsön még, vagy te. 40 Ezer forintért csak olyat lehet kapni ami akkor hulladék, hogy semmire nem használható.
2019. szept. 25. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Mivel én veszem neki igy neki gyüjteni nem kell. A kis perselypénzét ne arra költse. De akkor majd inkább én kalkulálok ugy hogy jó legyen. Köszönöm.
2019. szept. 25. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen gépekre gondoltam egyébként én:

[link]

Mint mondtam árban kb 70 körül vannak, de manapság is teljesen tökéletesen használhatóak netre, filmre, ilyenekre.. irodai munkára is akár..

Az a baj az új gépekkel amik ilyen árban vannak, hogy annyira mocskos módon tré az anyaghasználat, hogy törik és undorító ócska műanyag.. és maga az elektronika sem a legmegbízhatóbb.

2019. szept. 25. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
40-ért tabletet vegyél neki, arra sokkal többféle játék van, youtube is megy rajta. Laptopból 80 körül vannak a legolcsóbb használható gépek és 120 körül a legolcsóbb újak, amik nem ipari hulladékok.
2019. szept. 25. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

# 7 Az a baj, hogy tabletben is körülbelül 60 ezer az a határ ami már elfogadható készülék és rendelkezik legalább 32 GB tárhellyel, viszonylag új androiddal, legyen mondjuk 10" és legyen benne 2 GB memória.. az olcsóbb készülékekkel sok baj van.. munkám során találkozok sokkal és nem igazán értik meg az emberek, hogy nem lehet mit kezdeni azzal, ha elfogy a tárhely.. nyilván ez egy androidos betegség..

Az ilyen 30-40 ezer forintos tabletek rövid távra vannak tervezve.. Az applikációk még az alapok is annyira nagyon elhíznak a sok update miatt, hogy gyakorlatilag nem marad tárhely a készüléken.

Én alapvetően 50-60 ezer forint alatt semmilyen laptopot, tabletet, telefont nem javasolnék senkinek, mivel alkalmatlanok a használatra. Egyébként hasonló kategóriás üzleti szériás gépeket, mint az általam említett laptop be lehet szerezni ilyen 40-50 ezer forint környékén is már, ami szintén jól használható egy SSD-vel, de monitorral és tartozékkal már ugyan ott van árban, mint egy 70-80 ezres laptop.

2019. szept. 25. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből kijöhet egy Hp Elitebook 8470p/8570p, Dell Latitude E6430, Lenovo T430.

A hardvapróról meghbízható eladóknál keresd.

[link]

2019. szept. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!