Milyen laptopot vegyek a harmadikos gyerekemnek?
Ilyen gépekre gondoltam egyébként én:
Mint mondtam árban kb 70 körül vannak, de manapság is teljesen tökéletesen használhatóak netre, filmre, ilyenekre.. irodai munkára is akár..
Az a baj az új gépekkel amik ilyen árban vannak, hogy annyira mocskos módon tré az anyaghasználat, hogy törik és undorító ócska műanyag.. és maga az elektronika sem a legmegbízhatóbb.
# 7 Az a baj, hogy tabletben is körülbelül 60 ezer az a határ ami már elfogadható készülék és rendelkezik legalább 32 GB tárhellyel, viszonylag új androiddal, legyen mondjuk 10" és legyen benne 2 GB memória.. az olcsóbb készülékekkel sok baj van.. munkám során találkozok sokkal és nem igazán értik meg az emberek, hogy nem lehet mit kezdeni azzal, ha elfogy a tárhely.. nyilván ez egy androidos betegség..
Az ilyen 30-40 ezer forintos tabletek rövid távra vannak tervezve.. Az applikációk még az alapok is annyira nagyon elhíznak a sok update miatt, hogy gyakorlatilag nem marad tárhely a készüléken.
Én alapvetően 50-60 ezer forint alatt semmilyen laptopot, tabletet, telefont nem javasolnék senkinek, mivel alkalmatlanok a használatra. Egyébként hasonló kategóriás üzleti szériás gépeket, mint az általam említett laptop be lehet szerezni ilyen 40-50 ezer forint környékén is már, ami szintén jól használható egy SSD-vel, de monitorral és tartozékkal már ugyan ott van árban, mint egy 70-80 ezres laptop.
Ennyiből kijöhet egy Hp Elitebook 8470p/8570p, Dell Latitude E6430, Lenovo T430.
A hardvapróról meghbízható eladóknál keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!