Miért nem enged elmenni a harmadikos lányom miután reggel a suliba elvittem?
Figyelt kérdés
Reggelente nem enged el, ott kell állni vele amíg becsöngetnek. Hozzám van tapadva szinte pedig van 5 nagyon jó barátja az osztályban akikkel jóba van és minden nap játszanak. Nem értem mi ez a viselkedés töle de nem csak reggel. Sose volt ez mikor kicsi volt.. A többi osztálytársa mwg se engedi már a szülönek hogy odamenjenek mert ciki...Játszani se megy át a szomszéd kislányhoz ha az hívja ha nem megyek vele, valamint nem tudom sehol se hagyni se család senki mert sír, nem hagy elmenni. Mitöl lehet ez mit csináljak?2019. szept. 19. 12:40
1/7 anonim válasza:
Nem azért mert szégyenlős? Vagy nem piszkálják a suliban?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szégyenlös, nem piszkálják.
2019. szept. 19. 13:50
3/7 anonim válasza:
Nem volt valami változás a családban? Válás, kistesó érkezése, nagyszülő betegsége vagy ilyesmi?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem semmi ilyesmi. Ezért nem értem mi ez?
2019. szept. 19. 17:36
6/7 anonim válasza:
Valami rossz élménye lehet,amit nem akar elmondani. Fél valamitől, valakitől. Szerintem...
7/7 anonim válasza:
Nekem is harmadikos a kislányom. Nekünk is van ugy hogy reggel alig tudom ott hagyni a suliban máskor meg csak szó nélkül ott hagy. Oda lök egy puszit oszt annyi. De mikor olyan napja van akkor szinte sehol se tudom én se hagyni mert sír. De mindig meg tudom beszélni vele. Kislányom nagyon anyás. Próbálj meg beszélgetni kislányoddal puhatolózzál mi is az oka a viselkedésének. Lehet csak veled akar lenni érezni anyukája szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!