Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pontosan megtudná mondani...

Pontosan megtudná mondani valaki miért csipog a szünetmentes tápom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A szóbanforgó táp pontosan Eaton 5E 1100i(nem tudom számít-e de azért meglegyen). A múlt éjjel a vihar miatt kihúztam mindent és kikapcsoltam a tápot is h ne csipogjon mert ugye csipog ha nincs áram alatt....ma visszadugdostam dél körül mindent és ha bekapcsolom úgy csipog mint amikor nincs áram alatt/merülőben van.Csak azért furcsálom mert többször is volt már hogy vihar miatt áramtalanítottam és utána ha bekapcsoltam rögtön "működött"..most pedig dél óta csak a ventillátora megy(csak bekapcsoló gomb van rajta szóval semmi olyan gomb ami jelezné h most éppen tölt vagy mi a lótúrót csinál...)ismerősöm azt mondta h tölt de kb 4-5órát volt kikapcsolva áram nélkül és mint írtam volt már huzamosabb ideig kikapcsolva de 4év alatt nem produkált ehhez hasonlót...kb 6-6.5órája "tölt"...esetleg mennyi idő kellhet neki?

2019. szept. 9. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom típustól függ, de általában nem szoktak csipogni töltés közben, akkor sem, ha teljesen lemerültek. Nincs rajta egy lámpa, ami jelzi, hogy inverter üzemben van-e?

Olyankor is szokott némelyik csipogni (legalábbis régebbi típusoknál), amikor a bemenő jelalak nem tetszik neki, valamennyire eltér a színusztól. (Mondjuk ez nem tudom, hogy függhet össze a viharral.)

2019. szept. 9. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ránéztem a manual-ra, akkor is csipog, ha túl van terhelve. Ha lehúzod róla a gépet (és ami még van rajta), akkor is sípol?

file:///C:/Users/balogh.andras/Downloads/User_manual_5E_AU_V2.pdf

2019. szept. 9. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Na csak elnéztem a linket, nálam nem így nyitja meg, és megszokásból másoltam...

mindjárt megkeresem az eredetit.

2019. szept. 9. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
2019. szept. 9. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Na igen azzal tisztában vagyok hogy túlterhelésnél is csipog de nekem csak a számítógép van rákötve és nincs bekapcsolva szóval tuti nem a túlterhelés miatt csipogtat :/
2019. szept. 9. 19:24
 6/6 CspCsj ***** válasza:

Pontosan hogy csipog?

Kézikönyv szerint:

Akkumulátor üzemmód - Hangjelzés 10 másodpercenként

Alacsony akkumulátor feszültség - Hangjelzés 1 másodpercenként

Túlterhelés - Hangjelzés 0,5 másodpercenként

Akkumulátor csere - Hangjelzés 2 másodpercenként

Hiba - Folyamatos hangjelzés

[link]

2019. szept. 9. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!