Tudsz mondani olyan betűkészletet ("font"-ot) amiben ilyen szimbólumok vannak?
Figyelt kérdés
Naptár, telefon, email stb. Önéletrajzkészítéshez kell.
Néhány ezek közül az alap windoswosban is megvan, de pl napár szimbólumot sehol sem találtam...
2019. aug. 28. 14:41
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de valahogy nem jövök rá hogy kell használni. Le tudnád írni, hogy hogyan működik ez az SVG fájl formátum? Letöltöttem, de nem tudom hogy kell telepíteni. Wolrdbe szeretném beszúrni szimbólumként (nem képként).
2019. aug. 28. 15:25
3/5 anonim válasza:
Windows 10:
A letöltött svg fájlt a
Vezérlőpult->Megjelenés és beállítás->Betűkészletek
mappába kell bemásolni.
Nagyjából ennyi. Utána meg fog jelenni World-ben.
4/5 tabaki válasza:
De bármelyik egyéb fontletöltő oldalon is kereshetsz Symbols vagy Dingbats kategóriát.
5/5 tabaki válasza:
#2-#3
Khm... A letöltött zip tartalmaz egy otfs nevű mappát, amelyben a betűkészletek a viszonylag megszokott és a Windows számára is kezelhető otf-formátumban vannak...
Az a bizonyos „letöltött svg fájl” (kismillió különálló vektorgrafikus képecske, svg-ben) tudomásom szerint nem használható betűkészletként, legfeljebb beillesztett ábraként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!