Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megtudnátok mondani mi ennek...

ROOCK kérdése:

Megtudnátok mondani mi ennek a font-nak a neve?

Figyelt kérdés

Itt egy kép én már végignéztem a 1001font oldalán az összeset(192*50)de nem találtam meg aki tud azt segítsen!!!

[link]

[link]

2014. aug. 2. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmm... úgy látom a nicknevedet generáltattad le ezzel a fonttal. Szerintem segítség lehet, ha megmondod, hol generáltattad le a képet.
2014. aug. 2. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt nem legeneráltam ezt én csináltam még sony vegasba egy intronak https://www.youtube.com/watch?v=pXY0sAgajro de már régebben és gépem azota vagy 3x ujra lett téve és eltünk és már sehol sem találom meg ezt pedig megakarom csinálni ujra ezt az introt (volt egy másik csak azt véletlen kitöröltem és nem tudtam visszahozni még 2012be annál egy neon szerű effekt volt elkezdett villogni és kiírta a nevem)
2014. aug. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!