Laptop vs tablet. Melyiket vegyem meg egyetemre?
Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 00:34
1/7 anonim válasza:
A tablet gyerekeknek jo a jatekhoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen laptopot illetve tabletet ajánlanátok?
Szeretném az office programokon kívül filmezésre és játekra is használni a laptopot.
2019. szept. 3. 00:41
3/7 P.O.C. válasza:
#1 +1
A tabnak tényleg semmilyen értelmes felhasználási lehetősége nincs, azon kívül, hogy a kanapén vagy az ágyban dögölve játszogass, netezgess vele.
Szinte minden szoftver, amit az egyetemen kell használni PC -s Windowsos (esetleg linuxos) környezetben érhető el.
A másik, hogy egyszer a szakdogát is le kell valahogy körmölni, majd megszerkeszteni. Ami szintén könnyebben kivitelezhető egy laptopon.
Az hogy pontosan milyen kell neked, attól is függ milyen szakos vagy. Egy bölcsésznek elég egy olcsóbb is, míg egy műszaki egyetemen már vannak megterhelőbb szoftverek is.
4/7 anonim válasza:
Laptopra mindenképp van szükség. Ha olyan szakon vagy, ahol nem lehet laptoppal jól jegyzetelni (sok a képlet, ábra) és nem szeretnél venni 2000 füzetet, akkor szerintem tabletet is megéri venni hozzá tartozó tollal. Én egy fél éve már mindent azon jegyzetelek.
5/7 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy érintőkijelzős laptopot, azon lehet rendesen jegyzetelni. Tudnál írni egy árkereretet? Eléggé ott vagyok a témában, úgyhogy akár konkrét laptopot is tudnék írni.
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Ha akarsz, légyszíves privátban írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!