Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Laptop vagy a Tablet jobb...

A Laptop vagy a Tablet jobb választás?

Figyelt kérdés
Könnyen hordozható, lehetőleg kis súlyú kellene, hogy legyen árban max 50.000 ft-ig használtan , ill nem árt ha nem túl kis kijelzője van!
2019. júl. 22. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Laptop-ot 150 ezer forint alatt nem érdemes venni. Szerintem ez az a határ ami alatt csak olyat kapsz ami éppen használható, de egyébként szar már újonnan.
2019. júl. 22. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy milyen célra kell?
2019. júl. 22. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem van eladó ipadem 50k-ért nem kell?

Amúgy attól függ mire szeretnéd használni.

Nekem pl van egy laptopom, mert szeretek kényelmesen böngészni rajta, filmeket nézni, játszani, néha vannak olyan platformok, amik csak itt jeleníthetők meg és kényelmesebbek gépen mint tabon.

Súlyra elég könnyű, bár sosem viszem sehova, a töltő, az egér miatt macerásabb lenne hordozgatni, egér nélkül meg nagyon rossz laptopozni.

Az Ipad/Tablet: Könnyebben lehet vinni akárhova, elfér egy táskában is, azokra is vannak jó játékok, ha nagyobb kijelző akkor a filmeket is jól meglehet nézni rajta. Nekem az egyetlen pozitívum az volt, hogy amikor lusta voltam gép elé ülni akkor csak elővettem és ezen írtam, vagy ezen böngésztem vagy végig néztem pár sorozatot az ágyból.

2019. júl. 22. 22:54
 4/5 KissZoltanPrm válasza:

Szia!

Erre nincs egyértelmű válasz! Ha csak videókat nézegetsz, akkor elég a tablet is. Ha már kis szövegszerkesztésre is használod, akkor oda már laptop kell.

2019. júl. 24. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyél elselejtezett, külföldi, használt üzleti gépet.

[link]

[link]

2019. júl. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!