Nincs meg a Pin kód. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy Samsung Galaxy Tab A6-ről van szó nincsen meg a Pin kód (a kártya amin rajta van). Mit tudnék csinálni? Megoldható valahogy úgy, hogy ne keljen elvinnem sehova?2019. júl. 27. 21:27
1/6 lali51 válasza:
A Telekomnál pl a telefonszámmal regisztrálsz egy telekom fiókot.Ott megtudod nézni az előfizetésed és a pin kódot,pukk kódot is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igazából nem tudok már róla semmit mert már fél éve nem használtam. Az lenne a jó ha kiírna vmit. Mert egyszer ezt a telefonoknál már eljátszottam és az egész "előről indult" olyan volt mint amikor megkaptam.
2019. júl. 27. 21:51
3/6 grafno válasza:
En felhőbe töltöm fel a kepet erről is, meg mindenről és bármikor bármiről meglehet nézni.
4/6 A kérdező kommentje:
Letudnad írni, hogy hogyan?
2019. júl. 27. 22:33
5/6 Gábor_79 válasza:
Úgy tudom, a három hibás beírás után a PUK kóddal lehet feloldani a telefont. Az elvileg benne van a szerződésbe, de a szolgáltató is elvileg személyesen odaadja. Történetesen a telenornál vagyok. Ha valaha regisztráltál, akkor meg tudod nézni a telefonoddal kapcsolatos dolgokat, mint a PUK kód. Ha nem regisztrált az ember, akkor gond, mert telefonon kapsz SMS-t, amivel belépsz. Feltételezem a többi szolgáltatónál is van valamilyen webes alkalmazás.
6/6 A kérdező kommentje:
Nincsen már meg semmilyen papír, uhyhogyam az a tablet örökre zárva marad
2019. júl. 29. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!