Újratelepítettem a Windows 10 kétfajta vírusírtóval Eset és kaspersky. A lényeg az hogy minden esetben egy két nap használat után törli valamilyen vírus a virusírtót és a Windows biztonsági központot valamit nem lesz elérhető a Windows update?
Mindíg tiszta telepítést csinálok valaki találkozott már ilyennel?
Malwarebytes 20nál több vírust szokott találni?
Ha Crackelt tőrt játékot szedsz le az is lehet vírusos pl nálad a far cry 5 az egy tört játék szóval azzal is lejöhetett...
"Okosabb nem lettem, de hát itt is csak egyszerű userek vannak."
Igen én is átlag júzer vagyok és inkább kerülöm a windowst... használok helyette valami linuxot.
Ajánlom neked ha nem akarsz mindenféle virust bekappni a tört játékokkal akkor inkább vedd meg őket.
Nekem az ismerősöm is ilyen.
Leszed valamit a netről aztán 1 hónap se kell neki, de mindenféle vírust, kéretlen reklámokat megjelenít a gép aztán olyan lassú lesz, hogy alig kapcsol be.
Persze ha egyáltalán bekapcsol,na akkor újra telepítem a gépét, de mindig ezt csinálja...
Egyetértek gyoom kollegával: a belinkelt képen ott virít a Far cry 5 trainer - gyanítom nem az Ubisofttól származik - abban ott figyel egy kártevő:
Sokadjára ujratelepítettem, egyszerre csak egy vírusírtót használok, csak rosszul fogalmaztam.
Hogy miből vagy honnan aktiválódik a vírus erre még nem jöttem rá.
Nem a tört cuccok bizar oldalakról amik gyanúsak, hanem a windows levelező programja.
Teljesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!