Újratelepítettem a Windows 10 kétfajta vírusírtóval Eset és kaspersky. A lényeg az hogy minden esetben egy két nap használat után törli valamilyen vírus a virusírtót és a Windows biztonsági központot valamit nem lesz elérhető a Windows update?
Mindíg tiszta telepítést csinálok valaki találkozott már ilyennel?
Malwarebytes 20nál több vírust szokott találni?
Eredeti windows vagy atktivátor? Utóbbi lehet vírusos
A telepítőt a microsoft oldaláról szeded le vagy máshonnan? Utóbbi lehet vírusos
Ha mindent jól csinálsz akkor egy tiszta rendszeren nem lesz rögtön 20 vírus
Mindig is ezeket a programokat használtam azóta van ez szerintem amióta jött az új nagy frissítés win 10 re.
Van pár mod a gépen ami eddig nem kelt önálló életre és a virusírtó sem jelez, de hogy valami kitörli a virusírtót és csak az üres mappa marad ez kicsit furcsa.
"amikor már minden programot visszatelepítek"
Azok honnan származnak?
"Az érdekes hogy a Malwarebyte utólag össze szedi a vírusokat, de miért nem jelez sem a kaspersky sem az Eset?"
1. A Malwarebytes elsődlegesen malware-irtó, a Kaspersky és az Eset NOD32 vírusirtó. A két terület kissé más.
2. Minden vírusirtó nagyjából ugyanazokat a kártevőket ismeri apró - pár %-nyi - különbségekkel. De ez a pár %-nyi különbség elegendő ahhoz, hogy egy adott vírusirtó ne lásson meg egy-egy vírust.
3. Egyes vírusirtók/kártevőkeresők kártékonynak ítélhetnek meg nyomkövető sütiket, programtelepítőbe rakott reklámszoftvereket, de még teljesen ártalmatlan szoftvereket is.
Jó lenne tudni, pontosan mit talál az irtóprogram, melyik állományban.
Hát ha ezeket törlöd, akkor ne csodálkozz ha nem elérhető egykét dolog.
Azért tudni kell mi törölhető mi nem. Ezek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!