Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy ha a gépem régóta meghalt...

Goruda772 kérdése:

Hogy ha a gépem régóta meghalt és most egy szerelo lehet megtudja csinálni akkor azok amik a gépbe voltak minden eltunt?

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Miert tunt volna el? Ott van minden adat a merevlemezen, mar persze ha nem egy 4T-s magnes mellett taroltad a gepet.
2019. jan. 29. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
mikor a gép meghalt én szétszedtem és kb mindent megmozgattam benne szinte darabokra szedtem akkor is rajta maradt?
2019. jan. 29. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy a HDD-t nem szerelted szét, tehát igen. Ha nem dobáltad a HDD-t és a gép nem úgy szűnt meg működni, hogy a HDD meghibásodott, esetleg tápegység leadott hatalmas feszültséget ami HDD-t és mindent elrontott, akkor megvannak az adatok.
2019. jan. 29. 20:43
 4/8 A kérdező kommentje:
hát a gépem egyszeruen meghalt. már az áramra se reagált csak zúgott
2019. jan. 29. 20:45
 5/8 anonim válasza:

Attól függ hogyan halt meg és mi, illetve hogyan lett feltámasztva.

Röviden és tömören: igen, lehet hogy elveszett róla minden adat.

2019. febr. 1. 01:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább nagyobb az esély az adatvesztésre, mint nem.

Pláne, hogy ennek "egy szerelo lehet megtudja csinálni" is csak mondjuk 12 % esélye van.

2019. febr. 2. 10:03
 7/8 anonim válasza:

Így látatlanban nem lehet, megmondani, hogy megsemmisültek-e az adataid. Max találgatni lehet, hogy vagy igen, vagy nem, de ezzel meg nem mész semmire.

Nem tudom, hogy mennyire vagy otthon a számítógép hardverének ismeretében ezért inkább elmondom.

A hard disk mágneses elven tárolja a ráírt adatokat.

Ez a tárolási mód szemben más tárolókkal (pl. standard RAM memóriák) a tápfeszültség megszűnése után is megőrzi a tárolt információt.

Ha esetleg a winchestered elektronikája is megsérült abban a balesetben, amikor a géped is elhalálozott, még mindig van esély a lemezen tárolt - számodra nyilvánvalóan fontos - adatok megmentésére, visszanyerésére, de ez egy meglehetősen sok időt és komoly szakértelmet igénylő procedúra, ami emiatt elég költséges dolog.

2019. febr. 2. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez meg gyakorlatilag a Kürt, csillagászati pénzekért. Többen hirdettek ilyen visszahozást, ezek egyikét meg is bízta a cégem, mert normális árat mondott, ez 2003-ban volt, de még nem jelentette az eredményt. :D
2019. febr. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!