C# -ban kell egy "üres"ami szóközzel van kirakva téglalapot csinálni. Console Application-ban. Négyzet köre * -ól áll! bekér téglalap:magassága téglalap:szélessége ******* * * * * ******* így kéne kinézni valaki megtudja csinálni nekem?
Bekéred a magasságát, szélességét.
String szokoz =' '
For i = 1 --> M{
For j = 1 --> Sz
if ( i== 1 cin || i == M) cin *; else if (j==1 || j == Sz) cin *; else cin szokoz;
}
}
Telefonrol ennyi telik tolem
ha jól értem ez a feladat... (hibakezelés nem tudom kell-e, de illendő)
Tehát, ha hajlandó vagy elmondani, hol akadtál el, akkor segítek! Ha meg sem próbálod akkor megveheted a megoldást!
Na, most hogy kellően elrémisztettünk megosztom a megoldás:
Ellenben szánj időt a megértésére és alakítsd át, mert azonnal ki fog derülni, hogy nem te írtad! :)
Mondjuk lehetne még rajta szépíteni (sőt jobban megnézve, kellene is), ezt csak összedobtam, de a lényeget megérted ez alapján.
Viszont ne legyél lusta megcsinálni magadtól, mert később szarban leszel. Akkor is ha csak azért tanulod mert "muszáj". Lesz még belőle zh/dolgozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!