Letöltöttem a gépemre a KMSpico nevezetű alkalmazást, hogy beaktiváljam vele a Power Pointot, de nem sikerült. Mostmár nem tudom ekapcsolni a Windows Defendert sem. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Amikor feltelepítettem, újra indult a gép, nem volt meg az egérmutató. Nagy nehezen a billentyűzettel megoldottam a vezérlőpultban. Most úgy voltam vele miután letöröltem mind a 3 programot amit feltelepített, bekapcsolom a Windows Defendert. De nem bírok rámenni arra csúsztatható bigyuszra, mert nem engedi. Amikor ráviszem az egeret, és megnyomom, akkor nem csinál semmit.2018. okt. 24. 23:42
1/5 Argloss válasza:
Sajnos nem sikerült megbízható forrásból letöltened a cuccot.
Gratulálok a frissen beszedett vírusokhoz.
2/5 Argloss válasza:
Ha még diák vagy, akkor innen legálisan tudsz beszerezni Office-t:
3/5 anonim válasza:
hackermagus02 :D:D:D:D
NA jó, ez biztos csak trollkodás.
4/5 anonim válasza:
Elég lett volna az ingyenes LibreOffice-t letöltened. Mindent megnyit, kompatibilis. Csak a nevek mások (nem Power Point, hanem Impress).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Amúgy miért lenne trollkodás a nevem: :D
2018. okt. 27. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!