Hogyan lehet, hogy a Malwarebytes (agyondíjazott) program nem veszi észre a KMSpico service kártékony működését?
Érdeles. Ha én telepítem a KMSpico-t, akkor nekem küld el mindent? A saját számítógépemről?
Csak mert a KMSpicot általában a gép tulajdonosa telepíti fel, vagy az, akit megkért rá.
Egyébként én még sehol nem láttam hogy dicsérték volna a Malwarebytes-ot. A másik, hogy téged ez a dolog nem érint, mivel nyilván jogtiszta windows-t használsz. :)
Nem tudom mikor értik már meg az emberek, hogy szoftver törések 90% -a, amit ezek a programok vírusosnak érzékelnek valójában nem vírus!
Szerintem a szoftvergyártók a háttérben összedolgozhatnak, hogy érzékeljen bármilyen törést vírusosnak, hogy így vegyék el a felhasználók kedvét az illegális szoftver használattól.
Másképp nem fordulhatna elő ez, ha egy ilyen fájlt feltöltesz a virustotal.com -ra ne lenne 80-90% -os legalább a találati arány. Ehelyett mindig csak 40-60%-os szokott lenni az ilyen "kétséges" töréseknél.
Más kérdés, hogy ha valaki nem megbízható forrásból balf.@sz módjára szedi le ezeket a töréseket, azokhoz valóban csatolhatnak ártó kódokat is.
De nem kötelező ezt elhinni sem. Ha valaki attól nyugodtabb lesz, használjon minden szoftverből eredetit. Két legyet is üt vele egycsapásra. Helyreáll a lelki békéje és a fejlesztőket is támogassa vele.
Az égvilágon semmit nem küld el. A drága hozzáértő olvasott valamit, aztán dől belőle a hülyeség.
Amúgy meg ismeri, de csak mint kockázati tényezőt (Riskware) jelöli, hiszen nem vírus. [link]
Nyugodjál meg érzékeli, hozzá is kell adni a kizárásokhoz.
"Egy hozzáértő mondta."
-Akinek pontosan annyi esze van mint neked.
Az ilyen OKJ-s rendszergazdáktól mentsen az Isten, ez az amit már első körben kiszűrünk jelentkezéskor és, -köszönjük majd értesítjük-.
"Akkor milyen programok küldenek minden egyes leütött billentyűt Így naplózva az összes jelszavat mindenhová stb.) illetéktelennek?"
Amiről Te karattyolsz az keylogger.
-De, hogy még a google-t se tudod használni, az már minősít.
-Egyébként meg nem mi vagyunk magas lovon, hanem az ilyen OKJ-ek a béka segge alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!