Már több napja van az a jelenség böngészőnél ( Chrome ), hogy random időközönként, weboldaltol függetlenül egy-egy kattintás után egy hirdetés ugrik fel. Ez eddig nem volt, facebook, google teljesen mindegy milyen oldal, mire kattintok csak felugrik egy hirdetés új lapon. telepítettem a Malwerebyteot és Avastot is futtattam, találtak is problémát, ami orvosolva lett, de ugyan úgy van ez a jelenség. Ha a malwarebytes böngésző védelem be van kapcsolva, akkor nem hirdetések ugranak fel, hanem hogy a program megakadájozott egy hirdetést, de ugyan ugy új lapot nyit, szóval az eredmény ugyan az.
Az újratelepítés valószínűleg megoldaná, de én inkább először ADWCleanert futtatnék. Nekem eddig mindig bevált reklámoknál, olyan toolbaroknál amiket sehogy máshogy nem tudtam letörölni, stb.
A malwarebytes programja, de ez direktbe adware-re specializálódott
G Datát rakd fel és, ha talál vírust és úgy se szűnik meg akkor telepítés és a G Data programot tedd fel elsőnek.
2018. jún. 1. 13:01
3/7 anonim válasza:
Először nézd meg, hogy az eredeti telepítési helyéről fut-e a Chrome exe. Ha igen, akkor utána tegyél fel egy vírusirtót (Avast, Malwarebytes stb.), amivel ellenőrizd le a teljes számítógépedet. Ha ezek sem találnak semmit (amiben azért erősen kételkedem), akkor telepítsd újra a böngészőt, de előtte törölj minden olyan fájlt is, ami vele volt kapcsolatos, legyen az bárhol.
2018. jún. 1. 23:47
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, először au Adwt futtattam, talált is kártevőt de meg nem volt idom tesztelni! Jelentkezem majd koszonom
2018. jún. 2. 04:28
5/7 belapus válasza:
Elképzelhető, hogy a telepített alkalmazások között is keresgélni kell.
2018. jún. 2. 06:15
6/7 A kérdező kommentje:
Adw-t telepítettem először, teszteltem és megoldotta a problémát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!