Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom eltávolítani a...

Hogyan tudom eltávolítani a popup vírust?

Figyelt kérdés
Pár hete küszködök már vele. Semmivel sem tudtam leszedni. Malwarebytes sem segített, valamit talált, de nem változott a helyzet a vírusok törlése után. Úgy vettem észre, hogy nem mindegyik oldalnál ugrálnak fel az ablakok, pl. a youtube, facebook esetében nem jön elő semmi, viszont a legtöbb weboldalnál már az is elég ha a nagy büdös semmire kattintok rá, rögtön feljön valami oldal (új lapon). Ezen kívül gyakran a google-ról valami más keresőre irányít át, mikor elindítok egy keresést, vagy ha a google-on marad, akkor az első találat mindig valami furcsa oldal, aminek semmi köze a kereséshez. Egyébkén valami cracket próbáltam leszedni és azzal jött be. Valaki valami ötlet?

2018. márc. 3. 19:36
 1/2 StreetArt válasza:
Mi a kereső neve amire átirányít? ... mert több ilyen is van!
2018. márc. 3. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
A google-ról az Alpha Shoppersre szokott átugrani, egyéb esetben meg a Redirect szokott bejönni. Amúgy azt vettem észre hogy csak néha van vele gond, hullámokban "támad", egyszer van, aztán fél óra múlva semmi...
2018. márc. 4. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!