Milyen magyar nyelvű, könnyen kezelhető, megbízható programot ajánlotok, amivel meg tudom védeni a gépet?
Sziasztok!
AVG és Ad-Aware van most a gépemen, és a CCleaner, és az Adwanced System Care.
De nem tudom, olyan fura. Ha sokat nézelődök, akkor előbb utóbb összeomlik a böngésző, az AVG állandóan felugrik, és nem tudok netezni. Végig kell futtatnom mindent, és újraindítani. Elég bosszantó,mikor dolgozom.
Van MSN-em is, és ha betölti a programot, akkor is felugrik az AVG.
Szóval szerintetek érdemes lenne ezeket másra cserélni, vagy ez normális?
A gépem egy MSi Vr220X pink.
Köszi, ha segítetek.
A Mozzilla szokott összeomlani, akkor se kép se hang, leáll. Van Chrome is, az viszont iszonyat lassú. Sokkal lassabb,mint a Mozzilla. Van Opera is, és az is ugyanazt csinálja, mint a Mozzilla.
Volt Explorer is, az meg sehogyse akart működni!
Igen, eredeti a windows rajta, Vistám van.
Nem szoktam ilyesmit nézegetni. :D
Kimondottan a munkámhoz kell, és egy, talán két fórumra szoktam belépni, meg MSN. Ennyi.
Köszönöm szépen a tippet! :-)
Semmi nem indokolja, hogy a Firefox vagy különösen a Chrome ilyen lassú legyen. Ki kellene takarítani a gépedet. Töltsd le, telepítsd a Ccleanert [link]
és futtasd le naponta. Az összes ideiglenes internet fájlt (.temp) kitörli. A Mozilla Firefoxba pedig töltsd le a reklámblokkolót (Adblock Plus) és a NoScriptet. [link]
Ezek rengeteg felesleges akármit megfognak, az az ára, hogy naponta takarítasz a Ccleanerrel. De valamit valamiért. A Chrome-ot úgy állítsd be, hogy importálja a Firefox beállításait, könyvjelzőit és kezdőlapját. (Kezdőlap és kereső egyben: www.google.hu/firefox)
Szia!
Van CCleaner, naponta takarítom, és a Firefox is így van beállítva. Mára szinte haldoklik, szóval megy a szerelőhöz. Iszonyat bosszantó!
Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!