Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusirtót használjak...

Milyen vírusirtót használjak windows7 alá?

Figyelt kérdés
Sokat torrentezek, jelen pillanatban panda van a gépen, de csak 30 napos, és unom, hogy mindig újra kell telepíteni.
2010. jún. 4. 21:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Matousec? Csak a kedvedért utánanéztem. Az Eset Smart Security tesztjénél ez áll:

"This report presents results of the Tested product in the series of tests known as Firewall Challenge."

Vagyis csak a tűzfalat tesztelték.

Ennyit erről.

A NOD vagy Eset Smart Securitynál nem fogsz jobb vírusírtót találni....

2010. jún. 5. 10:31
 22/25 anonim ***** válasza:

"A NOD vagy Eset Smart Securitynál nem fogsz jobb vírusírtót találni...."

A reklámok szerint valóban nem. De azokra nem adok, csak a személyes tapasztalatokra. Nálam a Nod és az Eset leszerepelt, ennél több szót nem óhajtok erre vesztegetni. A Norton és az Avast szintúgy hibázott, nem is egyszer, illetve a ZoneAlarm és Kerio tűzfalak sem voltak megbízhatóak, kicsit sem. 15 éve netezek, tapasztaltam sokat. Most ami fent van, az már 2 éve hibátlan. Ennyi nekem elég. Köszönöm. :)

2010. jún. 5. 11:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Én Avast 5.0 pro és Zone Alarm Pro combo-t használok:D:D

eddig bevált szerintem a két legjobb progi a piacon a saját területén(Avast vírusirtó, Zone alarm tűzfal, ha nem tudnád;)):D

Sztem ez a kettő ha jól be van állítva nem sok gond lehet;)

hát NOD-ot semmiképp;)

Nekem volt Nod-om trójai bemászott nod mappába az meg saját magát nem ellenőrzi és elk*rta a gépemet..:D

Ice;)(15/f)

2010. jún. 5. 18:59
 24/25 anonim ***** válasza:

"hát NOD-ot semmiképp;)

Nekem volt Nod-om trójai bemászott nod mappába az meg saját magát nem ellenőrzi és elk*rta a gépemet..:D "

Az a marha nagy baj, hogy ti mindannyian feltört programoktól beszéltek itt. Ha a nod-ot megvetted volna, nem pedig az eleve trójait tartalmazó crackeltet használod, ez elkerült volna. A trójai abban a patchben van, amivel a nod-ot végteleníted.

2010. jún. 5. 21:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Windows 7 alá Kaspersky Internet Security 2010 CF2 (9.0.0.736) -ot telepíts. Nekem nagyon bevált, már több éve használom több platformon, és semmi nem jött át rajta eddig. Szerintem nem kell vesződni a többivel. Ez a program teljeskörű védelmet nyújt (13 modulból áll; van benne alkalmazásfelügyelet, tűzfal, proaktív védelem, stb...), és mgfelelő erősségű gépen észre sem lehet venni az erőforráshasználatot, sőt, az újabb verziók gyorsabbak ugyanazon a konfiguráción tesztelve. A piacon nem sok termék gyorsabb nála, de azok nem nyújtanak elegendő védelmet. Hiába, a jó orosz technika nem hagy cserben :D

Több info & letöltés: [link]

Végtelenítés: [link]

2010. jún. 5. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!