Milyen vírusirtót használjak windows7 alá?
Figyelt kérdés
Sokat torrentezek, jelen pillanatban panda van a gépen, de csak 30 napos, és unom, hogy mindig újra kell telepíteni.2010. jún. 4. 21:40
2/25 anonim válasza:
Bármit, csak a Nod-ot ne. Avira, AVG, asszem ezekből van ingyenes is.
5/25 anonim válasza:
A Nod és a tesója (Eset) a két legrosszabb, ismert márkanevű termék. Éppen 2-3 napja itt tették fel a kérdést, hogy a Nod mellett bemászott trójaival mit kezdjen, mert szétveri a gépet. Na ezért, meg a saját tapasztalatok, illetve számtech szakemberek és szervizesek véleménye szerint sem ajánlott.
6/25 anonim válasza:
Én avast-ot használok . Eddig mindent megfogott
7/25 A kérdező kommentje:
Hát azt most már tudom, hogy mit ne használjak. Nem muszáj ingyenesnek lennie, ha van hozzá végtelenítés. A pandához nincs véletlenül ilyen cucc?
2010. jún. 4. 22:05
8/25 anonim válasza:
Most néztem egy tesztet, a Panda az utolsó elötti, szóval ne erőltesd. :) Tesztgyőztes: Comodo Internet Security és INGYENES! :) Próbálj rá szerintem. :)
9/25 anonim válasza:
Barátom, a Nodnak az Eset nem a tesója, hanem a fejlesztője. Mellesleg a világ legtöbb díját nyert víruskereső ellen kampányolsz éppen. A Nod olyan vírusokat is megfogott, amelyeknek még neve sem volt, hanem egyszerűen a viselkedésük alapján kiszűrte őket. Szóval javaslom tájékozódj, mielőtt szakszerű(nek látszó) tanácsokat osztogatsz.
A legjobb ismert kombináció a nod és a Commodo Firewall, mert a víruskereső nem csodaszer, nem fog megvédeni a trójaiak ellen.
10/25 anonim válasza:
A Nodot semmiképpen sem ajánlom én sem a Pandát meg aztán abszolút nem. Szedd le amíg teheted azt nyomj fel egy Kaspersky-t. Az aláz messze mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!