Ti le szoktátok takarni a kamerát a laptopotokon?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 20:12
1/15 Szirty válasza:
Soha nem használom a kamerát rajta. Le van ragasztva.
3/15 anonim válasza:
Nem. Ki a rosseb akarna engem meghekkelni és miért? Ha mágis akkor meg nincs rejtegetni valóm, max látja ahogy poreszt nézek... Soha nem értettem miért takargatják le az emberek a webkamerát.
4/15 anonim válasza:
ez alap
megveszem a laptop első dolgom leragasztani a kam
amilyen egyszerű feltörni a kamerát inkább ne ezzel szórakozzanak a haverok
6/15 anonim válasza:
Igen, mindig leragasztom. Ez teljesen ingyen van, javaslom mindenkinek a saját biztonsága érdekében.
A 'ki akarna engem meghekkelni' az kb olyan, mint az, hogy ki akarnak betörni a házamba. Ki tudja... de jobb a biztonság.
7/15 anonim válasza:
De mégis mi kárt tudna okozni ha látja, hogy a gép előtt ülsz? :D
8/15 anonim válasza:
Ha szerinted semmit, akkor semmi gond, tényleg ne takard le a kamerád.
9/15 A kérdező kommentje:
én speciel évek óta letakarom, jobban érzem magam ettől, hogy még véletlenül sem keveredik a "szobámba" egy kis kanos "hekker" miközben öltözök
a barátom furcsának találta
de
2017. okt. 31. 21:50
10/15 anonim válasza:
Az egyik irányban működik, másik irányban is mehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!