Ennél a nemkívánatos programnál, ti mit tennétek, ha a laptopotokon lenne?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
Ezen kívül van ott még több kérdés, amire választ szeretnék kapni.
Köszi!
Köszönöm szépen a választ!
Ezt az oldalt látogattam meg, és akkor kaptam ezt a nemkívánatos programot. :(
hu.nametests.com/test/mit-arul-el-rolad-a-keresztneved/493/
Közben kaptam egy emailt, amiben megköszönték az ingyenes regisztrációt, amit meg sem tettem!
Egyenesen SPAM-nek jelöltem és véglegesen kitöröltem a kukából.
Persze volt egy lehetőségem, hogy leiratkozhatok erről az hírlevélről.
Amit nem szerettem volna megtenni, mert utána tele szemetelik a gépet. Gondolom én. Vagy valami hülyeséget csinálnak a hátsó kapun keresztül.
Érezhetően lassúbb volt a gép, még mindig és talált is 3 db Toolbart!
Azokon felül, amit eddig talált.
"Win32/Bundled.Toolbar.Google.D.veszélyes alkalmazás"
Elvileg menni kellene az eltávolításnak a képek alapján.
Még ha a leiratkozás link nem is fertőzte volna újra a gépet, akkor is valószínű, hogy sikertelen lenne.
Van egy Sandboxie nevű program, amely egyfajta virtuális környezetben képes futtatni a böngészőt ( vagy bármilyen másik programot ).Bezáráskor van lehetőség a tartalom törlésére.Így, ha valamilyen kéretlen alkalmazás fertőzné meg a böngészőt, az is törlődne.
Egy kissé nyilván macerásabb a használata, de legalább nagyobb biztonságot ad.
Az ingyenes verzióban egy időben csak 1 alkalmazás futtatható.
Az ESET ezt találta:
C:\***\Downloads\ccsetup500.exe Win32/Bundled.Toolbar.Google.D veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
C:\***Downloads\PhotoScape_V3.6.2 (1).exe Win32/Bundled.Toolbar.Google.D veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
PhotoScape_V3.6.2.exe Win32/Bundled.Toolbar.Google.D veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
C:\Windows\SysWOW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE\AskToolbarInstaller-ORJ-SPE[1].7z módosult Win32/Bundled.Toolbar.Ask.M veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
C:\Windows\SysWOW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE\AskToolbarInstaller-ORJ-SPE[2].7z módosult Win32/Bundled.Toolbar.Ask.M veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
C:\Windows\SysWOW64\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\IE\AskToolbarInstaller-ORJ-SPE[3].7z módosult Win32/Bundled.Toolbar.Ask.M veszélyes alkalmazás törölve - karanténba helyezve
Ezt találta a Sandboxie nevű program a Software-kompatibilitás nevű pb.panelen.
- (+) Windows and Office Licensing Services
- (+) Adobe Acrobat Reader
- (+) Windows Live
- (+) Synaptics TouchPad
Kattintsak az OK gombra, a konfig. beáll. alk.-hoz, amelyek javítani fogják a kompatibilitást ezekkel az alkalmazásokkal.
Ezek konfig. beáll.-ok hatással lesznek az összes meglévő és új sandbox tárolókra.
Akkor: OK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!