Mit tudok tenni hogy ne kapjak több nemkívánatos szoftvert?
Egy programot akartam telepíteni amit nem kaptam meg de kaptam helyette nem kevesebb mint 75 toolbart amit 3 nap alatt tudtam letakarítani a gépemről! Kivétel nélkül minden telepítésnél jönnek és átálítják a böngészőim meg az automatikus indítást... gondolom ismerős helyzet!
Nincs olyan tűzfal amivel mindent ellenőrzésem alatt tarthatnék?
Vagy valami blokkoló program?
Az a gondom hogy amikben eddig megbíztam azok az oldalak kezdték el ezt csinálni!
Amúgy mindig megnézem mit telepítek sőt végig szoktam olvasni a szerződést is és nincs olyan hogy kiválasszam mit nem akarok telepíteni!
Ha ennyivel meg lehetett volna oldani nem kérdeztem volna itt semmit!
Még a microsoft.com-ról is toolbarokat kapok!
A letoltokozpont, szoftverbazis, szoftonic, ingyenszoftver, download.chip.eu,
Eddig az egyetlen megbízható a thepiratebay de valamiért tegnap óta nem enged letölteni!
A másik gépről viszont igen de nem a kliensel hanem a böngészőt használja!
A fen említetteket ismered? Mert éveken át használtam őket mert toolbar nélkül adták szoftvereit de a chip-nek már a lemezére is toolbarokat töltenek fel!
Kéne egy megoldás mert az a leg idegesítőbb mikor egy file megnyitom és 5-10 tolbarral indul újra telepítő varázsló nélkül a rendszer és elveszik a munkám is amin dolgoztam!
A tűzfalt win8-on nem lehet átállítani hogy minden programit és adat mentést ellenőrizhessek?
Tehát minden egyes kilobájtot tudjam hova kerül a gépemen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!