Gondolkozom egy UHD SMART tv megvételén, amin internetkapcsolat is van. Nem kell-e félnem a vírusoktól?
Figyelt kérdés
Jelenleg a PC-men osztott képernyőt használok, és HDMI vezetéken át tudom küldeni a műsort a TV-mre. Ha bekapok valamilyen vírust, az semmiképpen nem tud átkerülni a TV-re. De mi a helyzet az ilyen UHD-s smart TV-kkel?2017. okt. 28. 18:58
1/4 P.O.C. válasza:
A PC vírusai nem kompatibilisek a Smart TV -n futó operációs rendszerrel. Így nem terjedhet át. Ha TV op. rendszerén netezel az elvileg kaphat vírust, de erre nagyon kicsi az esély. Nincs olyan széles körbe elterjedve, hogy célpont legyen.
2/4 lali51 válasza:
Teljesen felesleges smart TV-t venni ha a gépet HDMI-vel össze tudod kötni.Inkább egy nagyobb képernyős tv-t vegyél.
3/4 P.O.C. válasza:
#2 UHD felbontásúba már szerintem nem is árulnak olyat, ami nem Smart. A klasszikus FHD "buta" TV -k meg kezdenek kikopni, és nem is a legjobb paneleket rakják beléjük. Ma már aki egy normális TV -t akar venni, azt csak Smart -ba talál.
4/4 A kérdező kommentje:
Valamikor régen vettem a 106 cm-es Panasonicot, gondoltam, hogy majd ha bedöglik, lecserélem egy kevesebbet fogyasztó ledes tv-re.
De az istennek sem romlik el pedig szinte egész nap megy. :)
Most van akciós 49"-os UHD Tv, gondoltam karácsonyra meglepem a családot.
Csak felmerült bennem a kérdés, hogy a tv op.rendszerén keresztül mi van, ha vírust kap a tv?
2017. okt. 28. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!