Mit tehetek ebben az ügyben?
A családomnak csináltam egy új fiókot a gépemen, és próbáltam volna beállítani, hogy az a partíció, melyen a személyes és fontos dolgaim vannak, ne legyen elérhető számukra, de valahogy úgy állítottam be, hogy nekem sem mutat semmit ki. Hogy hozhatom helyre?
Úgy csináltam, hogy a partíció tulajdonságok, biztonság és a felhasználótól minden jogot megtagadtam.
Anyám borogass! Aki nem ért hozzá, az minek piszkálgat ilyeneket?
A "Felhasználó" csoportban mindenki benne van, a mezei usertől az adminig bezárólag.
Szóval... bebootolsz egy Linux live CD-ről és azon talán olvasható lesz (hacsak le nem titkosítottad).
Nos a WIN olyan buta mint Te, saját magad is ki tudod zárni.
Remélem sikerült.
- Bár van még admin is, azzal meglehet próbálni.
A mappát vedd saját tulajdonba, azután állíthatod megint ha adminisztrátor joggal vagy bent.
Biztonság fülecske, itt a speciális gomb.
Nem sikerült sehogy megcsinálni. :\
Fontos lenne, hogyha megtudnám egy részét is menteni, mert minden családi kép, fontos dokumentum és egyéb dolog van rajta. Igazából a kicsiktől zártam volna el, mert nem egyszer volt rá példa, hogy töröltek, áthelyeztek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!