Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-en vettem valamit....

Molnardav kérdése:

Ebay-en vettem valamit. Lejárt a határidő, de még mindig nem érkezett meg. Mit tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vettem valamit az Ebay-en. Kiírták, hogy az áru érkezési ideje szeptember 3 és 8 közé tehető. Elmúlt szeptember 8.-a, de még mindig nem érkezett meg az áru. Hol tudok panaszt tenni ez ügyben, vagy akár érdeklődni, hogy mi a helyzet a rendelésemmel. Aki tapasztalt Ebay felhasználó, az írjon légyszi. Előre is köszi. :)

2015. szept. 9. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a csomag nyomkövetési adataival nem rendelkezel, vedd fel a kapcsolatot az eladóval és kérd el tőle. Érdeklődj, hogy mi a helyzet a csomaggal, tájékoztasd, hogy még mindig nem kaptad meg a megrendelt terméket. Én azért kivárnám a hétfőt mielőtt panaszt tennék, a posta tud érdekes dolgokat produkálni.
2015. szept. 9. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha kaptál nyomkövetési számot akkor azt meg tudod nézni!Ha nem,írj eladónak és kérdezz rá..de valószinű hogy azt fogja írni hogy 20-35 munkanap mig meg kapod.Az időpont csak tájékoztató jellegű.

Nekem volt már olyan,hogy kiírt időpont után 1 héttel jött meg. Ha az eladó meg nem reagál várj minimum 2 napot és írd meg h negatívat adsz illetve 1 csillagot..(mielőtt vitát nyitnál),és hidd el válaszol erre egyből

2015. szept. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!