Hogyan tudnám kideríteni, hogy megfigyelik-e a számítógépem? Van erre mód?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 08:29
1/7 anonim válasza:
Lecsekkolod, hogy működik-e az internet. Ha működik, nyugodt lehetsz, megfigyelik a számítógéped.
2/7 anonim válasza:
Tegyél fel Linuxot, abban nincs kémprogram.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem értek a Linux-hoz. Azt vettem észre, hogy pár hete egyszer csak sokkal lassabb a gépem.Pedig nem tettem fel semmilyen új programot meg semmit. A böngésző is lassabb, és néha nem tudom megnézni még az emailjaimat sem mert nem enged belépni. Egyéb ötlet? Köszönöm, ha valaki segít!
2017. jún. 21. 09:52
4/7 anonim válasza:
Valszeg csak takarítani kéne, és megfelelő védelemmel ellátni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nod van rajta, és mindennap takarítom a ccleaner-el. Sajnos nem értek nagyon a számítógépekhez. Egy jó Hacker biztosan tudna segíteni:D Azért köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 22. 09:12
6/7 anonim válasza:
Ha nem értesz a gépekhez rendszergazdai szinten akkor sehogyan nem fogod tudni kideríteni. És ha vírusírtó/tűzfal mellett futna valami okosság akkor azt a vírusírtó/tűzfal sem "derítette ki". Mellesleg egy olyan alkalmazás ami megfigyeli a gépeden történő adatokat nem fogja lebuktatni magát azzal hogy megakasztja a gépet. Ezek kilobyte-os de inkább byteos méretű szoftverek. Ramot nem zabálnak, threadeket futtathat de nem fogo észrevenni.
Nem írnám le hogy derítheted ki mert úgy még nagyobb lenne a homály. Nem kell aggódnod, amit leírtál az alapján nicns mitől tartanod. Ha parázol küld plafonig a heurisztikus érzékenységet az AV-ban, minden tömörítvény,, kód emulálás, önvédelmi modul bekapcsolás és kalap kabát.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2017. jún. 24. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!