Hogyan tudom megnézni a számítógépem jelszavát ha be vagyok jelentkezve? (windows 10) vagyis jelszót raktam a gépre de viszont be vagyok jelentkezve és meg szeretném nézni a jelszót hogyan tudom?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének azok a válaszok hogy resi ! meg STB...
tudom a jelszót csak érdekel hogyan birom megnézni esetleg egy cmd commandot mondhatnátok segítsetek kérlek :/
2017. márc. 18. 18:00
2/3 anonim válasza:
a jelszavakat egy úgynevezett hash formájában tárolja ami nem fisszafejthető konkrétan ledarálja majd amikor megadod a jelszót a belépéshez ugyanazt a darálási algoritmust hajtja végre így a két ledarált hash megeggyezik és beenged ennyi az egész
viszont van ogyan program ami kisérletezik hogy létrehozza ugyanazt a hasht és ezzel megvan a jelszó ezt úgy védheted ki hogy minnél hosszabb jelszót adsz meg és a hashelő szoftvernek hetekbe hónapokba is telhet megfejteni a jelszót
3/3 anonim válasza:
továbbá a a bitorrent is ezzel a módszerrel ellenőrzi a letöltött adatokat előfordulhat zenéknél hiba hogy nemtudja teljesen letölteni ez azért van mert néhányan már meghallgatták a zenéket és nem töltődik le teljesen mert megváltoztozott az adatok egy része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!