Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Következő szituban van mitől...

Következő szituban van mitől tartanom?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok.Lehet egyesek számára gyerekesnek tűnhet a következő helyzet,de a szerelem nagy úr :) Na szóval facebookos story.Gyanítottam,hogy a barátnőm megcsal,kíváncsi voltam mennyire könnyen kapható,ezért megkértem egy haveromat,hogy csináljon egy kamu facebook profilt,kamu képpel,kamu névvel,és jelölje be,majd,írjon rá a barátnőmre,egyszóval kezdjen ismerkedni vele.A barátnőm sajnos elég hamar bele ment a beszélgetésbe,sőt letagadta,hogy vagyok neki,kamuzott magáról egy csomó dolgot,hogy jobb csajnak tűnjön.Napokig beszélgettek, nekem végeredményben ennyi kellett,mondtam a haveromnak,hogy akkor ne írjon neki többet.A haverom viszont nem bírta ki,írt neki,hogy tudja mekkora kamus,és ,hogy szégyellje magát emiatt.Aztán törölte a haverom ezt a profilt.A barátnőm viszont rájött,hogy én álltam a háttérben,és most fenyegetőzik,hogy feljelent a rendőrségen,letöltötte az egész beszélgetést,és a haverom kamu képét is.Nem lett megfenyegetve,semmi ilyesmi,csak most vergődik,hogy lebukott a kamuságaival.Nem erkölcsi tanításra lenne szükségem,előre szólok,csak az lenne a kérdésem,hogy tud ezzel ártani nekem,vagy a haveromnak, valamilyen módon ?

2017. jún. 12. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Bakker legyél már tökös és ordítsd le a fejét, hogy még neki áll feljebb, mikor lebukott, hogy egy büdös ri.banc.

Egyébként meg csak fenyegetőzik ezzel a feljelentéssel. Ő maga törölte le a beszélgetést, innentől kezdve ugye miről beszélünk?

2017. jún. 12. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Letöltötte a beszélgetést,nem törölte le. Igazából tényleg ez van.Azért ideges mert lebukott.
2017. jún. 12. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért azt sem szeretném ,ha bajom lenne ebből
2017. jún. 12. 18:36
 4/5 mamma22 válasza:
semmi bajod nem lehet belőle. Nem jelenthet fel azért, mert kamu facebookkal leveleztetek vele. Ha nem fenyegettétek meg, akkor semmi gondod nem lehet belőle. Se a haverodnak
2017. jún. 13. 14:18
 5/5 Tomee'd'ganjaman válasza:
Azért nem a legszerencsésebb húzás volt egy élő ember profilképét ellopni, mert ütközik pár szabállyal, de nem fogja tudni rátok bizonyítani. Szerintem itt egy helyi rendőr amúgy sem fog nyomozni. Facebookos profilokat feltörni meg IP címet lekérni xd Azért ez nem az FBI. De ha már töröltétek a profilt se tud mit csinálni. Amúgy tetszik ez a nevelési módszer
2017. jún. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!