Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a következő szituban?

Figyelt kérdés
5éve vagyok a párommal, lassan másfél éve házasodtunk össze. 15év van köztünk. Ez idő alatt nagyon sokat tűrtem tőle, társkeresőzött, onnan idegen nőknek adta meg a telszámát, hazudozott nagyon sokat. A kaput tavaly év végén tette be, amikor nagyon sokat vitáztunk, de leültünk megbeszélni a dolgokat. Én tartottam magam mindenhez, de ő 3nap múlva kijelentette, hogy válni akar. Később kiderült, hogy van valakije, akivel állítólag nem csalt meg, csak azért mégis van valami köztük. Én elköltöztem, erre 4nap múlva odaköltöztette a csajt. Hiába kértem, hogy ott vannak a cuccaim, ne vigye oda addig a nőt, de ez nem érdekelte. Ezek után elhoztam mindent, persze én voltam a szemét és a gonosz. Kis idő múlva rájött, hogy neki ez így mégsem jó, így 1hónap után kidobta a csajt és beszéltünk arról, hogyan tovább. Azt mondta megbánta amit tett, mert nem így, nem ezt kellett volna. Úgy döntöttem megbocsájtok és ebben a hónapban megint együtt élünk. Láto rajta a változást, hogy próbál bizonyítani, de nekem ez már nem megy! Nagyon megalázott, mert ugye az összes közös ismerősünk előbb tudta, h nője van, mert össze vissza hazudozott, és mert hiába kértem, h ne költöztesse a cuccaim közés a csajt, várja már meg amíg találok vmi kecót ahova vihetem a cuccaim, ez sem érdekelte. Próbálok én is pozítivan hozzáállni, de nem megy. Már nem érzek semmit. Szeretem, de nem vagyok szerelmes. A szexuális életünk két éve egyenlő a nullával, hiába próbálkozom bármivel, ő mindig fáradt. Szóval besokalltam mindentől amit 5év alatt művelt. De nem tudom mit tegyek. Mondjam ki, h ennyi vagy most, hogy változik adjak neki egy 100. esélyt??? De meddig változik? ideig- óráig, aztán kezdődik minden elölről?? Normális életet szeretnék, normális kapcsolatot, de ez nem az. 27/N
2010. márc. 23. 21:37
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia !

Szerintem ha már nem szereted, akkor fejezd be ezt a kapcsolatot. 5 év még nem a világ. Ráadásul nem jó, hogyha folytatjátok, mert akkor azt hiszi, hogy bármikor megteheti. Csak téged készítene ki idegileg. (ezt tapasztalatból mondom)

2010. márc. 23. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy, előtted az élet!Ha nem szereted, az 5 évért ne maradj vele!Megalázott, amennyire egy nőt meg lehet alázni...én a helyedben vissza se mentem volna!
2010. márc. 23. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elpazarolt volt ez az 5 év is... nemtudom,hogy kié a lakás,de hogy ha mindent elvittél,akkor elég valószínű,hogy azért dobta a csajt,mert kellettek neki a cuccaid(hogy ha vmi bútor,vagy bármiylen értékes,szükséges dolog volt,amiket elvittél)

hogy ha nem volt számára semmi értéke,akkor meg viszont a tudat,h már nem vagy az övé,az hiányzott neki...ő annak örülne,hogy ha össze vissza csjozgathatna,és te peidg cska az övé vagy.

szeritnem neki inkább örülnie kéne,hogy van egy oylan fiatal barátnője,mint te. dehát ezt már szerintem eléggé elszúrta.és te ne pzarlj rá több időt...ha már valakivel odáig eljutsz,hogy elválsz tőle,vagy még a gondolat is felmerül,akkor ott nincs mit megebszélni,egyértelmű,hogy együtt-közös jövő-boldogság-hűség már nem megvalósítható,és nem is lesz vele az!!!

2010. márc. 23. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én senkinek sem adnék kettőnél több esélyt.
2010. márc. 23. 22:04
 5/5 anonim válasza:
Tedd azt, amitől boldog leszel. Ha már nem szereted, akkor hagyd! Kezd új életet és találd meg a boldogságod :)
2010. márc. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!