Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellett volna viselkednem a következő szituban?
Figyelt kérdés
Fél éve elköltöztem otthonról munka miatt és körülbelül még fél évig kell a jelenlegi helyemen tartózkodom. A szerelmem otthon maradt, mert őt oda köti a munkája. Minden hétvégén haza tudok menni. Ez az első hétvége, hogy a párom hozzám utazik, és itt töltjük együtt a hétvégét. Azzal állt elő, hogy meg szeretne látogatni valami barátját, akivel egyébként csak ritkán beszélgetnek. Nagyon kiakadtam, mert én úgy gondolom, hogy legalább az első hétvégét teljesen töltsük együtt és ne foglalkozzuk másokkal. Szerintetek jogos a viselkedésem vagy én spiráztam túl?2009. okt. 2. 07:56
1/4 anonim válasza:
Te spiráztad túl. Kísérd el, érdekeljen kik a barátai, milyen ember a párod.
2/4 anonim válasza:
túlreagáltad.. nálunk is hasonló a szitu, mégis szakítok időt a barátaimra.. időnként a párommal töltendő idő rovására..
3/4 anonim válasza:
Meg kell találni az egyensúlyt hogy a lány ne érezze ''pórázra kötve'' magát, de legyetek együtt ha épp adódik rá lehetőség.
4/4 anonim válasza:
Kicsit túlspirázod valóban.
A lényeg hogy én igazat adok neked, de van az a dolog hogy akkor pampogj ha már megtörtént.
Utána mondhatod neki hogy miért kellett az neki hogy mással legyen. Akkor főleg baj van ha a barát akivel találkozni akar ellenkező nemű. Lehet hogy ennek a kapcsolatnak nem elég a hétvégi találkozások és más is van a dologban vagy ha nincs akkor sem vagy jelen eleget az életében és kiszeret belőlled. Amit mondasz hogy találkozni akar egy barátjával az mindenképpen jelzés. Főleg ha téged nem hív el a találkára. Megeshet akkor hogy te csak közvetítő szerepet töltesz be miközben ő mást keres....:S
Jakomo 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!