Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki feltörhette a fb fiókomat?

Valaki feltörhette a fb fiókomat?

Figyelt kérdés
Iphonom van, és amikor csekkoltam a biztonoságot, akkor kiírta a bejelentkezett helyeket, minden stimmelt, kivéve egyet. Azt írja Ipod, Budapest, az ip ugyanaz, safari és az időt, hogy mikor volt bejelentkezve "az illető". Nincs Ipodom, és jelszót cseréltem, illetve ki is jelentkeztettem. Megnéztem 2 nap múlva, és újra megjelent. Hogy lehetséges ez? A fb van csak megzavarodva?
2017. jún. 3. 15:23
 1/3 pinkpancser ***** válasza:
Ha nem lépett ki, akkor nem biztos, hogy segít a jelszócsere. Állíts be kétlépcsős azonosítást és léptess ki minden más eszközt.
2017. jún. 3. 17:15
 2/3 A kérdező kommentje:
de kijelentkeztettem... amit te írsz, azt hogyan kell?
2017. jún. 3. 17:30
 3/3 pinkpancser ***** válasza:

Te kijelentkezhettél, de aki a másik eszközről belépett, az nem biztos!

Beállítások - Biztonság és bejelentkezés:

-Kétfaktoros hitelesítés használata (SMS-ben kapsz kódot, ez kell a belépéshez)

-Bejelentkezett helyek (látod is hány eszközzel vagy belépve)- Továbbiak - Jelentkezz ki az összes munkamenetből

2017. jún. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!