Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a gmail fiókomat és...

Alex Hoer kérdése:

Feltörték a gmail fiókomat és a facebook oldalam. Használják aljas dolgokra. Jelentetem, de semmit nem tett a szolgáltató hogyan törölhetem a jelszavam nélkül?

Figyelt kérdés
Jelszavam megváltoztatták, de az én képem van és az adataim az oldalakon.

2017. márc. 21. 07:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Te sehogy, csak az adminok tudják.
2017. márc. 21. 07:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan tudod elérni a gmail és a facebook adminját? Mivel itt nem egy oldalról van szó, hanem a teljes rendszer adminja kellene. Nem?
2017. márc. 21. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Komoly balféknek kell lenni ahhoz, hogy a Gmail fiókodat ellopják...

Ha normális jelszót használtál volna és bekapcsolod a két lépcsős azonosítást, akkor a büdös életben fel nem törik.

2017. márc. 21. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyert. Nem kampózok, de nem az enyémről van szó, hanem a barátnőm kollégájáéról. Kérte, hogy segítsek. Csak nem hülyézhetem le?
2017. márc. 21. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült egy áthidaló megoldással, riasztottam az ismerőseimet, hogy jelentsék a srác oldalát, hogy hanis és nem létező személy, megtették kb 50-100 an , erre az admin törölte a lopott oldalt. :-)
2017. márc. 21. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Erre jó a család!
2018. nov. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!