Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vissza tudják venni a Steam...

Vissza tudják venni a Steam fiókomat?

Figyelt kérdés
Üdv! Vettem egy steam accountot ,tudom ,hogy nem szabályos stb.. ,de arra lennék kíváncsi ,hogy vissza tudják -e valamilyen módon venni az accountot ,ha a jelszó ,az e-mail , a mobilhitelesítő , a telefonszám az én tulajdonomban van.

2017. ápr. 30. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen, ugyanúgy, ahogy a lopott fiókokat is. Ha az illető a Valve Supportnak ír, és saját CD kulccsal, vagy bankkártya számmal igazolja, hogy az övé, akkor visszaadják neki.
2017. ápr. 30. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Kár, akkor biztos vissza fogja venni ,na mindegy. A francba. Köszi a választ! Bár ezt akkora baromságnak tartom... megtudom valakinek a bankszámlaszámát ,telefonszámát és már lenyúlhatom a steamjéz kb...
2017. máj. 1. 06:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ilyen egyszerű. A bankkártya száma kell, amivel korábban vásároltak a fiókon. Ha nem családtagról van szó, akkor ezt nem könnyű beszerezni. Éjjel belopózol valakinek a szobájába, és lelesed a kártyájára írt számokat. Ez már önmagában bűncselekmény. Egy Counter Strike-ért ki menne börtönbe?
2017. máj. 1. 06:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Senki. Honnan veszed ,hogy Counter Strike-ról van szó ?
2017. máj. 1. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szövegértés...
2017. máj. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!