Avast SafeZone böngésző az véd engem böngészés közben akkor is ha avast free verzioja van fent?
Ákiboy11 lehet hogy te úgy látod hogy nem kaptál el egyet sem,de attól még lehet hogy már van a gépeden vírus,max nem aktivizálódott,akár lehet perce kérdése és hazavágja
az Oprendszeredet.Sőt biztos vagyok benne hogy pár Malware/Kémprogram már van a gépeden,amik megbújnak,nem veszed észre,de azoknak a segítségével "kémkednek" utánad" figyelik akár miket nyitsz meg,miket böngészel,igaz a legtöbb a banki tranzakciókat figyeli a gépeden,de olyan is lehet hogy az adataidra vadásznak a gépen. Szóval én a helyedben nem lennék ennyire felelőtlen.
Kedves kérdező!
Az Avast mellé töltsd le ezt a progit is Malwarebytes
www.malwarebytes.com
Avastal kiegészítik egymást és böngészhetsz bátran a sima böngészőből is. Mióta az Avast és a Malwarebytes is fent van a gépemen egyetlen egy vírusom nem volt :)
Nem véd a SafeZone, kell a vírusirtó is a gépre
Off: Nekem is Avast+Malwarebytes kombó van a gépemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!