Legújabb Raspberry Pi számítógéppel már lehetne élvezhető sebességgel netezni?
Figyelt kérdés
Tudom: nem desktop felhasználásra lettek kitalálva, de nagyon érdekelne, hogy lehetne vele jól és gyorsan böngészni?
Esetleg Ubuntu Mate-t telepíteni rá és azzal elmenne úgy hogy nem igazán akadna?
CPU: 4× ARM Cortex-A53, 1.2GHz
GPU: Broadcom VideoCore IV
A memória sajnos elég kevésnek tűnik....
2017. márc. 6. 15:30
1/4 anonim válasza:
Nem lehet. A jelenleg legerősebb Pi is csak 1 giga memóriával rendelkezik. Sajnos ez mai internethez nyúlfos. Kétségtelenül lehet vele netezni, de nem élvezhető sebességgel. Kéne legalább 3-4 giga ahhoz.
2/4 anonim válasza:
Nekem tök jól megy rajta a netezés. Youtube nem akadozik, online játékok futnak többnyire.
3/4 anonim válasza:
"Nekem tök jól megy rajta a netezés. Youtube nem akadozik, online játékok futnak többnyire."
Mi a helyzet akkor, ha 15 lap van nyitva egyszerre?
4/4 Panda Péter válasza:
15 lapot olvasol egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!