Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook fiók feltörése?

Facebook fiók feltörése?

Figyelt kérdés
Kolleganőm mesélte, hogy az övét feltörték úgy, hogy csak az email címet tudták

2017. márc. 31. 23:38
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
0%
Aztán nagyon sokat érsz a Facebook helyreállítási módjaival😂Azt írja,ha meg adom a régi jelszavam vissza jutok a fiókba. Egyértelműen fel törtek mert a jelszavam ugyanaz volt évek óta es nem egyszerű. Megváltoztatták egyik percről a másikra már nem tudtam belépni es azóta sem. Minden helyreállítási szart megcsináltam. Telefonszám sajnos már nem él es azzal voltam bejelentkezve. Szóval kisz**hatják ezekkel a nagy helyreállítási módjaikkal. Amiket le írnak nem igaz, mivel nem fogadja el a jelszavam ami utoljára volt,mielőtt megvàltoztatták
2022. jún. 14. 17:05
 22/24 Alex Fly ***** válasza:

@19: persze, otthon offline körülmények között bármilyen jelszót brutforszolhatsz, főleg ha kihasználod a mai videokártyák masszív párhuzamos működését akkor pár perc alatt végigpörgethetsz több millió variációt...

De egy valódi website esetén ezt igencsak megnehezíti, ha az első néhány sikertelen kísérlet után egyszerűen letiltja a további belépési próbálkozásokat. Ha a jelszó nincs az első pár variációban, akkor azt bizony elbuktad; nincs több esélyed, hiába van talonban még millió egyéb variációd, ha nem tudod kipróbálni őket.

2022. jún. 14. 17:29
 23/24 fonixportal válasza:
Sziasztok van egy face-s profilom amit több mint 10 éve használtam de most úgy néz ki véglegessen zárolták és hiába kérek új jeszót nem tudom visszaszerezni ezért csináltam egy új profilt de nem szeretném újra összegyüjtögetni a dolgokat ismerősöket stb sajnos nemtudom mi az a jelszavam amivel a régi zárolt profilom visszakaphatnám és új jelszó kérésekor nem jelszót küldenek hanem állandóan sak kódot és végig csinálom az azonosítást és miníg a zároláshoz jutok vissza egyszerűen nem tudom visszaszerezni az eredeti régi profilomat tudn valaki segíteni?
2023. febr. 19. 11:25
 24/24 Attila355 válasza:

Valaki tud nekem segíteni ma fel törtèk a Facebookom ès nem tudok semmit kezdeni vele se jelszót semmit nem tudok változtatni kèrlek titeket ha valaki tud segíteni az jelez.

Előre is köszönöm

2023. dec. 9. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!