Facebook fiók feltörése?
17!
Ideírom neked a fészbúkos jelszavamat.
Persze előtte most átírtam, de mennyi idő kell a kipörgetéséhez?
X.a97H3-Qp0sB51.&6kT-!uU
És az is érdekelne, hogyan oldod meg, hogy pár sikertelen próbálkozás után a rendszer ideiglenesen letilt.
18!
Ide írom a stratégia nevét.
Persze megpróbáltam civil nyelven leírni, de mennyi idő kell a felfogáshoz?
Brute Force Attack (Brút forsz atak ha nem esne le, írd be a keresőbe, ott tájékozódhatsz)
És az is érdekelne, honnan szedted ezt? Engem valahogy nem tilt le, vagy találok egy régi jelszót, ami alapján meg lehet változtatni a mostanit, lehet te Hairbookot használsz (alapból nem járnak ilyen gondolatok a fejembe, mint neked, hogy feltörjem más fb-jét, csak szemléltettem hogy lehetséges.) A leírt jelszó amúgy 3 perc 36 mp. alatt volt finishbe, csak mert rajta volt a 24 000 legnépszerűbb jelszó listáján (Na szerinted miért?), ha azt kikapcsoltam, 11 perc (azthittem azért az emberek rájöttek, a "milyen biztonságos a jelszavad" oldalak nagy része vicc)
Elfogtam egy nem privát jellegű üzenetet:
"Az üzenet szövege:
Szia nekem lenne apucim egy régi Facebook fiókom nem emlékszem email ra sem a jelszóra fel tudnád törni"
Nem. Mint azt #4-es hozzászólásomban leírtam, nincs olyan, hogy "Facebook-feltörés", nem lehet könnyen megfejteni az elfelejtett fióknevet/jelszavat.
A Facebooknak vannak legális fiók-helyreállítási módjai - azokat is belinkeltem #4-es hozzászólásomban - azokkal lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!