Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meg tudnak találni gyk-n...

Meg tudnak találni gyk-n keresztül?

Figyelt kérdés
Ha valakinek írtam privát üzenetet akkor ő le tudja nyomozni a lakhelyem?
2017. márc. 27. 21:13
 1/5 Argloss ***** válasza:
Ha a felhasználóneved Tóth Pista Budapest, Hűvösvölgyi út 116., akkor igen, egyébként meg csak a rendőrség, hivatalosan ők is csak nyomós indokkal.
2017. márc. 27. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy pedig kapcsolatok, talpraesettség, kitartás, pénz kérdése.

És persze motiváció kérdése, tehát hogy megéri-e. Ne aggódj, általában nem éri meg.

2017. márc. 27. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Az itt hőzöngő írni nem tudó agresszív kis taknyos kölykök nagyrésze a térképet sem ismeri. Ez a "megtalállak" duma inkább megmosolyogtató egy olyan kis hirtelen barnult kancsótól akinek a 8 általánosa sincs meg. Szóval nyugi.
2017. márc. 29. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze. Engem is így találtak meg.

Meg is öltek.

2017. márc. 30. 09:31
 5/5 anonim válasza:
A hacker-ek biztosan le tudnak nyomozni IP címeket, vagy nem is tudom hogy szokták.. De nem hiszem, hogy félned kellene ettől. Hamarabb találnak meg a Facebookon keresztül. Főleg hogy mikrofon elérést is engedélyeztetni kell amikor telepíted. Az sokkal szarabb :D
2017. márc. 30. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!