Manapság csak ismerősökön keresztül lehet állást találni?
Jó állásokat? Igen, csak azokkal.
Amik kihasználják az embert, azokat ismerős nélkül is.
nem.
Na jöhet a lepontozás ide is.
13:31
Akit apuci bedugta valami jó helyre, az meg azt se tudja mi az a munkakeresés meg állásinterjú, végkép nem tudja milyen 14 órán keresztül nehéz fizikai munkát végezni.
# 5
Ezt miért olyannak mondod aki pont azt állítja, hogy protekció nélkül is lehet állást találni (csak kétség kívül nehezebb).
Emberek többsége nem ismerősök által kap munkát, hanem az alábbi szempontok szerint:
-szakképzettség
-szakmai tapasztalat
-meggyőző személyiség az interjún
Aki azt hiszi, hogy csak ismerős által lehet munkát kapni, az próbáljon meg változtatni az interjúk alatti viselkedésén, mert a legtöbben ott buknak el.
14:50
Utolsó mondattal nem értettem egyet.
15:04
aki meg el se jut interjúig, avagy nincs álláslehetőség abban amit tanult, annak te állod a másodszakma árát??
# 8
Aki keres az talál, nekem nincs befolyásos ismerősöm és csak egy érettségivel rendelkezem, de az elmúlt 10 évben még sose voltam 3 hónapnál tovább munkanélküli.
A dolog kulcsa, hogyha valamit el akarsz érni tenni kel érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!