Melyik a legjobb virusirtó?
Mindenki másra esküszik, nagyjából mindegyik ugyanazt tudja, csak más plusz opciókkal. Ha az ingyeneseket nézzük, akkor Avast Free. Eléggé sok mindent tud, nem eszi meg a gépedet, nem köt bele mindenbe, könnyű használni, stb.
Fizetősök közül nem tudom, nincs fizetős vírusirtóm.
Viszont én ettől függetlenül felteszem a uBlock Origin böngésző bővítményt. Vagy az Adblock Plust. Mind a kettő eléggé effektív, bár olvastam olyat, hogy a uBlock jobb.
Ha fizetős akkor Kaspersky,ha ingyenes Avast Free.
Mindenki másra esküszik,nekem az ESET is rengetegszer mentette meg már a Win-t amire nem minden esetben volt az Avast Free képes de mivel ez nem kontárkodik bele mindenbe és nem eszik sok erőforrást így nálam az a befutó.
Az AVAST Free vírusírtóra teszem a voksomat.
Nekem az már közel 1 éve van meg, ugyanazok a funkciók is elérhetők rajta, mint fizetősebb társai esetében, csak annyi a bibi vele, hogy iszonyatosan terheli a memóriát, lassú tőle a gép, de attól még teszi a dolgát.
Arra a kérdésre, hogy "melyik a legjobb"...
Nos, azt kell mondjam, egyik sem tökéletes, olyan nincs, hogy a "legjobb", mert szinte egyetlen vírusírtó nem véd 100%-ig.
Mindig is lesznek újabbnál újabb kártevők, amiket szinte egyetlen vírusírtó nem képes felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!