Jelenleg, melyik a legjobb ingyenes, vírusirtó és kémprogram eltávolító?
Hááát nem sok értelme van víruskeresőket használni, hiszen azonkívül hogy lassítja a gépet, nem sok haszna van, hiszen ha egy vírus rá akar menni egy gépre, az rámegy, főleg mivel a legtöbb esetben maga a felhasználó indítja el! :-)
Amúgy meg a Windows beépített víruskeresője (Windows Defender) tökéletesen elegendő, ráadásul nem is fogja a gépet annyira, mint a többi (NOD, Avast, blablabla.)
Jaaa ingyenes, nos próbáld ki az Avira-t:
Vagy az AVG-t:
Hogy melyik a jobb, az első bekezdésben leírtam mit gondolok ezekről!
Milyen "Nod32"? Gondolom "ingyen" használod, amúgy nem ér semmit, mert fizetős védelemről van szó. A neve Eset Antivirus9.
Ez az online scannere, ezt futtasd le:
Az első válaszoló fején találta a szöget. Detekciós ráták alapján az avast a legjobb ingyenes vírusírtó. Gaming módban soha nem is zavar, csak szépen frissülget és véd. Malwarebytes pedig a legjobb ingyenes anti malware.
Régen AVG-t használtam. Szemét. Nod32, eset, és társai, beleértve a windows defendert szerintem alapból felejtősek, mert vagy rengeteg hardvert használnak, vagy szemetek a detekciós rátáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!