Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan aktiváljam újra a face-em?

Hogyan aktiváljam újra a face-em?

Figyelt kérdés

az imént törték fel valószínűleg.

előbb az egyik gmail fiókom próbálták de elvileg nem jutottak túl rajta. japán minato, tokyo meg még mi volt benne megnevezve107.168.70.84 az ip-je.

most face-em kidobott és fagyasztották. a 3 azonosító opciót hiába választom ki a kapcsolat elveszik. ha sms kódot akarok akkor szintén elveszik a kapcsolat a face-el? gépem nemrég lett újra húzva nem warezolok eset smart security van még is most ez lett.

hogyan tudnám újra aktiválni? jelszavam kb 20 karakteres fb-n ezt most, hogyan tudták feltörni? tökéletes biztonság nem létezik tudom de ez most meglepett.

2017. febr. 24. 19:56
 1/2 A kérdező kommentje:

most már eljutok odáig, hogy kérem az sms kódot de nem érkezik meg.

próbálkoztam azzal, hogy elküldöm az "fb" kódot a 32665 számra de ez se megy nem tudja elküldeni

2017. febr. 24. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:
sikerült elfelejtett jelszó új jelszó és utánna utolsó kommentet szűrése melyik voltam én. aztán 40 plussos jelszó beállítása.
2017. febr. 24. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!