Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 8 van jelenleg a...

Windows 8 van jelenleg a laptopomon, és egy ideje kéri a rendszer, hogy aktiváljam újra. De ehhez kellene valamilyen termékkulcs, ami nekem nincsen meg. Hogyan tudnám megoldani a problémát?

Figyelt kérdés
Windows 8 van feltelepítve a gépemen. Mostanában folyton küldi az üzenetet, hogy a Windows licence hamarosan lejár, és hogy aktiváljam újra a Windows-t. Ehhez valami termékkulcs kéne, ami nekem nincs a birtokomban, mert nem én telepítettem fel, hanem olyas valaki, akivel ráadásul fél éve nem kommunikálok, így tőle nem tudom megkérdezni, hogy mi is ez. Mivel nem vagyok egy nagy számítógépzseni, fogalmam sincs mit csináljak, teljesen kétségbe vagyok esve, mert 2 hét múlva lejár ez a dolog, és nem tudom, most mit kéne ezzel csinálnom. Még azt sem tudom, a Win8 melyik típusa van fenn, de már visszasírom a Win7et.

2014. jún. 25. 00:13
 1/1 anonim ***** válasza:
KMS Pico keress rá a google-n.
2014. jún. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!